Pääemäntä
Riihimäen seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Pääemäntä Riihimäen seurakuntaan
Oletko keittiössä luova ja onko laadukas ruoka sinulle sydämenasia?
Nykyisen pääemäntämme jäädessä eläkkeelle haemme uutta, kehittämisintoista pääemäntää, vakituiseen työsuhteeseen. Pääemännän tehtävänä on vastata seurakunnan pitopalvelusta, ruoka-, kahvi- ja leirikeskusruokailun tuottamisesta yhdessä keittäjän ja tarvittaessa palkattavan lisätyövoiman kanssa.

Pääemäntä toimii ruokapalvelutyöntekijöiden lähiesimiehenä ja työparina. Seurakunnan pitopalvelun tehtävänä on tuottaa kahvi- ja ruokatarjoiluja esim, merkkipäivä- ja muistojuhlatilaisuuksiin. Seurakunnalla on käytettävissä valmistuskeittiöt leirikeskuksessa Hirvijärvellä ja Kirkkopuiston seurakuntakodissa, Riihimäen keskustassa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa työkokemusta ja ammatillista koulutusta keittiötehtävistä. Emäntätehtäviä on useassa toimipisteessä, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Valittavalta henkilöltä edellytetään aitoa kiinnostusta kehittää ruokapalvelutoimintaa ja vastuullista työotetta. Hyvät asiakaspalvelutaidot ja hyvä suomen kielen taito ovat työssä välttämättömät. Palkkaus KirVESTES 503 mukaan.
Henkilön tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakemukset ja cv toimitetaan sähköpostitse tärkeimpine liitteineen talousjohtajalle osoitteeseen kati.yrttiaho@evl.fi
Hakuaika päättyy 4.12.2020 klo 12.
Taloudellisen jaoston tekemä päätös valinnasta lähetetään sähköpostitse hakemuksen lähetysosoitteeseen.
Varauduthan siihen, että haastattelut pidetään 8.- 9.12.2020.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot