(Poistunut julkaisusta)

Pääarvioija
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme nyt lääkinnällisten laitteiden ilmoitetun laitoksen

 

PÄÄARVIOIJIA

 

Pääarvioijan tehtäviä ovat mm: 

  • lääkinnällisten laitteiden valmistajien laatujärjestelmien ja toiminnan arviointi
  • asiantuntijana toimiminen lääkinnällisten laitteiden vaatimustenmukaisuusasioissa
  • tuotteiden teknisten tiedostojen arviointi  
  • yhteydenpito kliinisiin asiantuntijoihimme ja kansainvälisiin yhteistyökumppaneihimme

 

Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä vähintään 4 vuoden työkokemusta terveydenhuollon laitteiden alalta. Työkokemus voi olla laadunhallinnan, kehityksen, valmistuksen, auditoinnin, tutkimustoiminnan tai testauksen parista. Toivomme sinulta laatujärjestelmästandardin EN ISO 13485, lääkinnällisten laitteiden standardien ja alan lainsäädännön tuntemusta sekä pitkäjänteistä, asiakaslähtöistä toimintaotetta ja hyvää oppimisvalmiutta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (kotimaassa ja ulkomailla) ja sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.


SGS Fimko on SGS-konsernin lääketieteellisen tekniikan merkittävin osaamiskeskus. Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä uusimman teknologian ja mielenkiintoisten haasteiden parissa. Teemme Suomessa myös lääkinnällisten laitteiden testausta, joten tukenasi ovat alan parhaat asiantuntijat. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen pääarvioijaksi pätevöitymiseen sekä hyvät mahdollisuudet kehittymiseen. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin vahvasti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa to 5.12. klo 13-14 sekä ke 11.12. klo 13-14 Seppo Vahasalo puh. 040 560 9500. Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi.    

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 18.12. mennessä osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”MDD_oma nimi”.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.