(Poistunut julkaisusta)

Pääarvioija tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien arviointiin
VTT Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Nyt haettavana olevaan vakinaiseen pääarvioijan tehtävään valittavat sijoittuvat sertifioinnin liiketoiminta-alueelle, järjestelmäturvallisuuden palvelukokonaisuudesta vastaavaan tiimiimme Tampereen toimipisteeseen. Pääarvioijan työ tulee olemaan tietoturvallisuuden johtamisjärjestelmien, kuten esimerkiksi ISO 27001, arviointia mutta myös mahdollisesti muiden (ISO 9001, ISO 14001, jne.) johtamisjärjestelmien arviointeja, aikaisempi työkokemus huomioiden. Pääarvioijan työhön, johtamisjärjestelmäarviointien lisäksi, kuuluu arviointien suunnittelua sekä osallistumista myynti- ja kehitystyöhön. 

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta vähintään 4 vuotta tietotekniikkaan liittyen josta vähintään 2 vuotta tietoturvallisuuteen liittyen sekä ajantasaista tietotaitoa tietotekniikkaan ja tietoturvallisuuteen liittyen. Tehtävään valittavalta vaaditaan hyvää kykyä kommunikoida tehokkaasti suullisesti ja kirjallisesti suomen - ja englannin kielillä. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Pääarvioijalta edellytetään laaja-alaista ymmärrystä erilaisista organisaatioista ja liiketoimintamalleista sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, mutta myös tarkkaavaisuutta ja yksityiskohtiin keskittymistä. 

Tehtävässä edellytetään oma-aloitteista ja vastuullista työskentelytapaa. Aikaisempi kokemus johtamisjärjestelmiin liittyen antaa hyvät edellytykset pääarvioijaksi pätevöitymiseen. Mahdollinen pääarvioijakoulutus ja auditointikokemus ISO 27001 tai muuhun johtamisjärjestelmästandardiin liittyen nähdään eduksi. Pääosa työstä tapahtuu asiakkaittemme tiloissa, joten edellytämme matkustushalukkuutta kotimaassa ja ulkomailla. 

Pääset tutustumaan arviointikäynneillä erilaisiin organisaatioihin, liiketoimintamalleihin ja johtamisjärjestelmiin. Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja uusia palveluita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa palveluja huomisen menestykseen! 

Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintapäällikkö Tiina Ala-Outinen p. 020 722 6688 ja tuotepäällikkö Mika Riihimaa p. 020 722 3438. 
Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen osoitteessa http://www.vttexpertservices.fi/työpaikat viimeistään 28.2.2018.