(Poistunut julkaisusta)

Pääarvioija sähkökäyttöisten lääkintälaitteiden arviointiin (Ilmoitettu laitos 0537, MDD)
VTT Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

VTT Expert Services Oy toimii Valviran nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n lääkinnällisiä laitteita ja in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien (MDD ja IVDD) puitteissa. 

Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu sertifioinnin liiketoiminta-alueelle, terveydenhuollon tuotteiden palvelukokonaisuudesta vastaavaan tiimiin Tampereelle. Pääarvioijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi, liittyen sähkökäyttöisten lääkintälaitteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Työ edellyttää matkustamista. 

Tehtävään valittavalta henkilöllä toivomme olevan kokemusta sähkökäyttöisistä lääkinnällisistä laitteista tai valmiutta aiemman työkokemuksensa / koulutuksensa kautta pätevöityä pääarvioijan tehtäviin. Myös lääkinnällisissä laitteissa käytettävien ohjelmistojen ja näihin laitteisiin liittyvien tietojärjestelmien tuntemus edesauttavat toimista tehtävässä. 

Sopiva koulutus tehtävään on soveltuvan alueen ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi lääketieteellisestä tekniikasta tai fysiikasta, ohjelmisto- tai tietotekniikasta, elektroniikasta, mittaustekniikasta tai biofysiikasta. Odotamme kykyä itsenäiseen, tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi, mikäli omaat hyvän kirjallisen ulosannin. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa palveluja huomisen menestykseen! Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja uusia palveluita. 

Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintapäällikkö Tiina Ala-Outinen p. 020 722 6688, tuotepäällikkö Tuomas Toivonen p. 020 722 3090 sekä pääarvioija Anniina Mäkelä p. 020 722 3251. Emme vastaa sähköpostitiedusteluihin. Pyydämme lähettämään hakemukset osoitteessa www.vttexpertservices.fi/careers viimeistään 18.3.2018.