(Poistunut julkaisusta)

Pääarvioija elintarvikkeiden tuotantoketjuun
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Haemme pääarvioijaa elintarvikkeiden tuotantoketjuun liittyvien järjestelmien arviointiin. Tehtävänäsi on arvioida tuotantoketjuun kuuluvien toimijoiden toimintajärjestelmiä sekä etsiä yhteistyössä toimijoiden kanssa uusia toimintatapoja. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin toimintaympäristöihin ja organisaatioihin useilla eri tasoilla ja monista eri näkökulmista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on asiakkaita ympäri Suomea, joten myös sinun asemapaikkasi voi olla muualla Suomessa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi elintarvikekemian, mikrobiologian tai elintarviketekniikan alueilta, useamman vuoden työkokemusta ko. toimialalta sekä ymmärrystä elintarvikeketjuun liittyvien riskien hallinnan peruselementeistä. Alkutuotannon tuntemus ja työkokemus kasvi- ja/tai eläinpuolelta sekä rehualan osaaminen katsotaan eduksi. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on myös valmiuksia toimia kouluttajana.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta toimialalta, hyvää paineensietokykyä, kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia sekä itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa.  Aikaisempi kokemus toimintajärjestelmien rakentamis- ja kehittämistyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään. Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työilmapiirin, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi panostetaan. Kasvumme ja kansainvälistymisemme tarjoavat kiinnostavia mahdollisuuksia elintarvikkeiden tuotantoketjun kansainvälisen tason kehittämisestä kiinnostuneille.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa.
Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 23.8.2020.