(Poistunut julkaisusta)

Pääarkkitehti (Lead Architect)
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta. Taloudellinen perustamme on itsekannattavuuden saavuttaminen riskejä huolellisesti arvioiden ja halliten. 

Vahvistamme asiantuntevaa ja omistautunutta IT-joukkuettamme.

Haemme joukkoomme pääarkkitehtia (Lead Architect).

Pääarkkitehtina

  • Koordinoit liiketoimintalähtöistä kokonaisarkkitehtuurityötä
  • Varmistat, että Finnvera osaa hyödyntää tarvitsemaansa tietoa digitalisaatio-kehityksessä yhdessä domain-arkkitehtien kanssa.
  • Valmistelet yhtiömme keskeisiä arkkitehtuurilinjauksia päätöksentekoa varten.
  • Seuraat yhtiöön ja yritysrahoitustoimialaan vaikuttavia teknologisia ja ei-teknologisia ilmiöitä ja trendejä. Arvioit näiden vaikutuksia ja tunnistat kehitysmahdollisuuksia.
  • Osallistut analyysi- ja vaatimusmäärittelytehtäviin keskeisten rahoitusjärjestelmien uudistamisessa ja muissa tulevissa kehitysprojekteissa. Varmistat myös, että kehitettävät ratkaisut on dokumentoitu sovitulla tavalla.
  • Erikseen valituissa kehitysprojekteissa koordinoit alihankkijoiden työtä IT-projektipäällikön roolissa. Tehtäviisi voi sisältyä muita myöhemmin määriteltäviä IT-kehitystehtäviä.
  • Osallistut Operational Excellence -tehtäviin IT-toiminnan kehittämiseksi.

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää sinulta näkemystä digitalisoituvan rahoitustoimialan digitalisaatioratkaisuista. Tietoteknisen korkeakoulututkinnon lisäksi sinulla on vankka, yli viiden vuoden kokemus tietojärjestelmien kehittämisestä sekä analyysi- ja vaatimusmäärittelytyöstä.

Työssäsi osaat käyttää kokonaisarkkitehtuurin menetelmiä ja työkaluja sekä IT-projektihallinta- ja ketteriä kehitysmenetelmiä. Myös IT:hen liittyvä lean-ajattelu on sinulle tuttua.

Sinulla on nykyaikaisten ohjelmistotuotantomenetelmien tuntemusta sekä kokemusta ohjelmistojen määrittelystä ja suunnittelusta. Myös liiketoimintamallinnus, pilviratkaisut, APIs, open data -ratkaisut ovat olleet osa työtäsi.

Henkilönä olet luontevasti verkostoituva. Olet kiinnostunut ihmisistä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot myös haastavissa tilanteissa. Arvostamme, jos sinulla on kyky viestiä selkeästi rahoitustoimialan kielellä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan, osaavan ja kannustavan työyhteisön, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki.  Meillä pääset tekemään pitkäjänteistä kehittämistyötä, vahvasti vaikuttamaan Finnveran toimintaan ja näkemään valmiin työsi vaikuttavuuden. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja työhyvinvointia tukevia käytäntöjä. Toimipaikkasi voi valintasi mukaan olla Helsingissä tai Kuopiossa.

Videolla IT-arkkitehtimme Esa kertoo millaista on työskennellä Finnveran IT:ssä.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 24.2.2020 mennessä.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää: perjantaina 7.2. klo 14-15, keskiviikkona 12.2. klo 8.30-9.30 ja maanantai 24.2. klo 8.30-9.30 Tuomas Kaulio, CIO p. 029 460 2870.

 

Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.