PÄÄARKKITEHTI, DIGIA OYJ / HELSINKI, TAMPERE TAI TURKU
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Rakennamme maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu - yhteispelillä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Etsimme tiimiimme

PÄÄARKKITEHTIA

Tampereelle, Helsinkiin tai Turkuun

Digian integraatio- ja API-tekeminen kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Haemme nyt käynnissä olevaan Sote-toimialan kansallisesti merkittävään hankkeeseen pääarkkitehtia.

Pääarkkitehtina huolehdit nykyisen järjestelmän jatkokehityksestä ottaen huomioon asiakkaan ja sidosryhmien toiveet ja näkemykset. Pystyt omaksumaan tietoa nopeasti ja ottamaan nykyisen ratkaisun toteutuksen ja liiketoimintalogiikan haltuusi. Olet vahva ja diplomaattinen kommunikoija, joka osaa perustella omat näkemyksensä.

Innostumme kovasti, kun sinulla on kokemusta Lead Developer -roolisssa toimimisesta isoissa avoimen lähdekoodin teknologioihin perustuvissa projekteissa ja olet mahdollisesti ollut kehittämässä sote-toimialan tietojärjestelmiä. Olet tuottanut arkkitehtuuri- ja ratkaisukuvauksia ja kommunikoit ja keskustelet niistä sujuvasti asiakkaan ja sidosryhmien kanssa. Eduksi näemme, jos sinulla on kokemusta Apache Camel tai vastaavasta avoimen lähdekoodin -teknologiasta, mikropalveluarkkitehtuuriin perustuvista ja julkipilven natiivikyvykkyyksiä hyödyntävistä ratkaisuista. Roolissa tarvitset myös osaamista openEHR:stä, FHIR:stä ja kansallisista sosiaali- ja terveydenhuollon tietosisällöistä.

Toivomme, että haluat aina oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä jo yli 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan liiketoimintaan, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 16.6.2021 ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Tea Laamanen, 0400 219229, tea.laamanen(@)fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464376
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tea Laamanen
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Tampere, Pirkanmaa, Turku, Varsinais-Suomi