(Poistunut julkaisusta)

Pää- ja mekaniikkasuunnittelijoita (Tampere)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme Tampereelle liikkuviin työkoneisiin liittyviin projekteihin

PÄÄSUUNNITTELIJAA JA MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

Etsimme eri asiakasprojekteihin kokenutta pääsuunnittelijaa ja mekaniikkasuunnittelijoita liikkuviin työkoneisiin liittyviin tehtäviin. Toimipaikkasi on Tampere ja asiakasyritykset sijaitsevat pääosin Tampereen ympäristössä.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten liikkuvien työkoneiden suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Kokeneemmat suunnittelijat toimivat teknisenä asiantuntijana kone- ja laitesuunnitteluun ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Toimeksiantomme vaihtelevat aina uustuotesuunnittelun konseptiasteesta nykytuotteiden päivityksiin. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot (Catia, Creo, NX, SolidWorks tai Inventor jne.) sekä niiden PDM-järjestelmät ja Microsoft Office ohjelmisto.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä ymmärrystä konesuunnittelusta ja siihen liittyvistä direktiiveistä. Pääsuunnittelijalta toivomme kokemusta muiden työn ohjaamisesta ja suunnitteluvastuun ottamisesta. Mekaniikkasuunnittelijoilta toivomme vähintään 2 vuoden suunnittelukokemusta sekä hyvää valmistustekniikan tuntemusta.

Kokemus liikkuvista työkoneista sekä englannin kielen taito on eduksi. Riippuen tehtävästä, myös hydrauliikan tuntemus on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin ennakkoluuloton asenne työhön ja halu kehittyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.7.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin klo 9-10:
Raine Corell, puh. 050 3569 333, raine.corell@comatec.fi