(Poistunut julkaisusta)

Oy Kovjoki Mekan Ab, särmääjä ja hitsaaja
Oy Kovjoki Mekan Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Oy Kovjoki Mekan Ab
Oy Kovjoki Mekan Ab on metallialan yritys, joka on erikoistunut hitsattujen teräsrakenteiden valmistukseen. Me teemme myös laser-, plasma- ja vesileikkausta sekä metallin työstämistä.
Toimenkuva
Etsimme nyt uusia työntekijöitä tiimiimme Kovjoelle!

SÄRMÄÄJÄ JA HITSAAJA
Odotamme sinulta
Särmääjänä työskentelet itsenäisesti uuden CNC-ohjatun särmäyspuristimen kanssa, jonka käytön opetamme Sinulle. Toivomme, että sinulla on kokemusta levytuotteiden työstämisestä ja olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä. Henkilönä toivomme sinun olevan itsenäinen mutta yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja huolellinen.

Hitsaajana hitsaat MIG/MAG:lla asiakkaan piirustusten mukaan. Odotamme, että osaat lukea piirustuksia ja teet työsi niin että asiakkaamme saavat huolella työstettyjä töitä. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta MIG-MAG-hitsauksesta ja teet työsi huolellisesti.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen työsuhteen päivävuorossa, nykyaikaiset työkalut ja paikan mukavassa tiimissä!
Ota yhteyttä VMP:lle, olemme valmiita palkkaamaan heti kun sopivia työntekijöitä löytyy!

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä VMP Groupin kanssa. Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2018 täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse kokkola@vmp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa suomeksi VMP Groupin HR-asiantuntija Maria Tainio p. 040 307 5241 tai HR-assistentti Juuso Laakso p. 044 977 5394. Ruotsiksi kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Mona Andersson-Kuorikoski p. 040 480 3832
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Maria Tainio, Maria.Tainio@vmp.fi, 040 307 5241
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.06.2018 mennessä.