(Poistunut julkaisusta)

Oy Kovjoki Mekan Ab, kantpressoperatör och svetsare
Oy Kovjoki Mekan Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Oy Kovjoki Mekan Ab
Oy Kovjoki Mekan Ab är ett metallföretag som specialiserat sig på tillverkning av svetsade stålkonstruktioner. Vi utför även laser, plasma och vattenskärning samt metallbearbetning.
Toimenkuva
Vi söker nu nya medarbetare till vårt gäng i Kovjoki!

KANTPRESSOPERATÖR OCH SVETSARE
Odotamme sinulta
Som kantpressoperatör jobbar du självständigt med vår nya CNC-styrda kantpress, som vi skolar in Dig till. Vi önskar att du har erfarenhet av plåtbearbetning och har jobbat med liknande uppgifter. Som person önskar vi att du är självgående men samarbetsvillig lagspelare och noggrann.

Som svetsare svetsar du med MIG/MAG enligt kundens ritningar. Vi förväntar att du kan läsa ritningar och är mån om att göra bra ifrån dig så att kunderna får väl genomförda arbeten. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av MIG/MAG-svetsning och är noggrann i ditt arbete.
Muut tiedot
Vi erbjuder fastanställning på dagtid, moderna verktyg och plats i ett trevligt team!
Ta kontakt med VMP, vi är färdig att anställa genast då lämplig kandidat hittats!

Rekryteringen genomförs tillsammans med VMP Group. Sök tjänsten så fort som möjligt men senast 3.6.2018 genom att fylla i din ansökan på www.vmp.fi sidorna eller genom att skicka din CV och fritt formulerade ansökan till kokkola@vmp.fi

Tilläggsuppgifter på finska fås av VMP Group HR specialist Maria Tainio tel. 040 307 5241 eller HR assistent Juuso Laakso 044 977 5394. På svenska frågor svarar rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski tel. 040 480 3832
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.06.2018 mennessä.