OVTES-asiantuntija palkkatiimin esimieheksi
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Henkilöstöpalvelut

Kultarikontie 1 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme opetusalalle palvelussuhde- ja palkkapalveluja tuottavaan tiimiimme OVTES-asiantuntijaa, joka toimii myös tiimin esimiehenä. 

Toivomme, että sinulla on jo vankkaa osaamista kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksesta ja sen soveltamisesta palkanlaskennassa, ja tunnet palvelussuhde- ja palkkaprosesseja sekä niihin liittyviä työnantajavelvoitteita. Odotamme sinulta myös soveltuvuutta tiimiesimiehen tehtävään. Työtehtäviin kuuluu myös palkanlaskentajärjestelmien kehittämistä ja robotiikkaa. Toimit tiimisi palvelutuotannon rajapinnassa, joten hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot ovat kultaakin kalliimmat. Teet lisäksi yhteistyötä muiden hr-toimijoiden kanssa. Arvostamme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä aktiivista työ- ja kehittämisotetta ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista. Sinua on helppo lähestyä, olet positiivisesti rakentava ja osaat sparrata tiimisi jäseniä. 

Johdat tiimisi toimintaa ja vastaat sen tehtäväkenttään kuuluvien palveluiden tuottamisesta strategian ja sovittujen tavoitteiden mukaisesti opetusalalle. Tehtäväsi on varmistaa, että palveluiden laatu vastaa asiakkaiden odotuksia sekä voimassa olevaa lainsäädäntöä ja sopimuksia. Vastaat myös yhteistyöstä tiimisi asiakkaiden, heidän edustajiensa ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastuullesi kuuluvat lisäksi uusien toimintamallien ja sähköisten palvelujen kehittämiseen osallistuminen ja jalkauttaminen käytäntöön omassa tiimissäsi ja tiimisi tehtäväalueella. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tehtävänäsi on huolehtia lähiesimiesroolissasi muutosten johtamisesta tiimissäsi, tiimisi jäsenten osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista ja valmentavasta suorituksen johtamisesta.

Soveltuvuusarviointi, terveystarkastus ja luottotietojen tarkastus tehdään ennen työsopimuksen solmimista.

Henkilöstöpalvelut on osa Henkilöstön ja konsernipalveluiden palvelualuetta. Henkilöstöpalveluissa tuotamme palvelussuhde- ja palkkapalvelujen lisäksi hr-järjestelmäpalveluja sekä maksatuspalveluja Vantaan kaupungille, sen liikelaitoksille ja konserniyhtiöille, ja huolehdimme palveluihin liittyvistä viranomais- ja sidosryhmäyhteyksistä. 

Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja esimiestyötä tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
  • Työmatkaedun.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto tai riittävä kokemus vastaavissa tehtävissä. Lisäksi edellytetään soveltuvuutta esimiestehtäviin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: Kokonaispalkka 4000 euroa/kk

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Henkilöstöpalvelupäällikkö

Heiskanen Aija

0504360213

aija.heiskanen@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot