(Poistunut julkaisusta)

Ovisuunnittelija
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

OVIKAAVIOSUUNNITTELIJAA perussuunnitteluosastolle.


Tehtäviisi kuuluu

Ovikaaviosuunnittelija on osa perussuunnittelusta vastaavaa suunnittelutiimiä. Sisustusosastolla on tekninen ovisysteemi, jossa on sekä systeemivastuullisia että suunnittelijoita. Tiimi hoitaa yhdessä laivan ovien suunnittelun ja tilausprosessin koordinoinnin. Teet työtä kahden kokeneen ovisysteemivastuullisen kanssa. Tuet heitä tehtävässäsi ja samalla kasvat tulevaisuuden ovisysteemivastaavaksi.

Muita tehtävään kuuluvia tehtäviä

  • Ovikaavioiden laadinta (2D)
  • Ovien mallintaminen (3D) ja aukkopyynnöt runkosuunnitteluun
  • Rajapintojen sovittaminen oman osaston ja muiden osastojen suunnittelijoiden kanssa


Toivomme hakijalta

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (ins./DI), myös valmistumisvaiheessa olevat henkilöt huomioidaan
  • Kokemusta suunnittelutehtävistä ja erilaisista suunnitteluohjelmista
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä oppia nopeasti
  • Halua olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla yksi tärkeä osa tulevaisuuden laivanrakentamista

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Pääset osaksi koko ajan kehittyvää Meyer Turun sisustussuunnittelun osastoa. Tällä hetkellä kehitämme mm. 3D-suunnitteluprosessia, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Panostamme työyhteisöön, jossa jokaisella on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan ja kehittyä osana ympäröivää tiimiä. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Lisäksi Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Hanna Malmlund
Design Manager
hanna.malmlund@meyerturku.fi
+358 40 533 5053 (soittoajat arkisin klo 15-16)