(Poistunut julkaisusta)

Oviasentajia, Ninapinta Oy (Uusimaa)
Ninapinta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Ninapinta Oy on kotimainen vuonna 2013 perustettu kasvava yritys. Ninapinta toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisia sisäkattoremontteja koteihin ja julkitiloihin, niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin. Meiltä löydät nopeat ja vaivattomat sisäkattoratkaisut kaikkiin sisäkattotarpeisiin. Lisää meistä sivuillamme www.ninapinta.fi.

Ninapinta laajentaa toimintaansa ja etsii meidän kauttamme toimeen tarttuvia oviasentajia vahvistamaan tiimiään entisestään Uudenmaan alueelle.

Työ on siistiä sisätyötä ja työtehtäviisi kuuluvat väliovien ja karmien asennustyöt uudiskohteissa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä ja katsomme suureksi eduksesi aikaisemman kokemuksen oviasennuksista. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista asennettasi työntekoa kohtaan sekä itsenäistä ja tarkkaa työotettasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä peruskuntoa. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Töitä tehdään arkisin klo 7-15:30 kokoaikaisesti ja halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös ylitöitä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä, mukavat työkaverit sekä kannustavan palkkauksen. Yritys tarjoaa kasvumahdollisuuden kehittyä vaativampiin tehtäviin yhtiön sisällä, kuten sisäkatto- ja talonrakennuspuolen tehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Ninapinta Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja Hanna Vanhaselta arkisin klo 9-15 välisenä aikana, puh. 050 411 0273.