(Poistunut julkaisusta)

Oviasentaja Pirkanmaalle päivätyöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Etsimme Pirkanmaalla toimivalle asiakkaallemme asentajaa metallisten teollisuus- ja henkilökulkuovien asennuksiin. Työtä tehdään pääasiassa asennuskohteissa, joissa tuotannossa tehdyt valmiit ovipaketit asennetaan paikalleen. Työ on toimipisteestä käsin tehtävää päiväreissua pääasiassa Pirkanmaan alueella, jolloin hotelliöitä ei tule. Kohteesta riippuen käytössä henkilönostimet ja nosturit ovien asennuksiin korkealle, joten korkeanpaikan kammoisille työ ei sovellu. Työpäivät alkavat yleensä Nokialta hallilta ja työtä tehdään pareittain tai asennustiimin kesken. Aikataulun salliessa asennuksilta osallistut tuotannossa myös ovi kokonaisuuksien kokoonpanoon tuotannossa.

 

Vaatimukset hakijalle:

  • Voimassaoleva työturvakortti
  • Sähkö-, paineilma- ja käsityökalujen käyttökokemusta
  • Valmiuksia tiimityöskentelyyn ja asiakaspalveluun
  • Hyvää fyysistä kuntoa

 

Eduksi katsomme:

  • Aikaisemman kokemuksen vastaavista on-site asennuksista tai rakennusalan kokemuksen/koulutuksen
  • Henkilönostinten ja nostureiden käyttökokemuksen (kattava opastus/perehdytys)
  • Piirustusten lukutaidon

 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisena vuokratyösuhteena vuoden 2019 loppuun saakka. Mahdollinen töiden jatko joulukuun jälkeen selviää syksyn aikana. Mikäli olet monipuolisesta asennustyöstä kiinnostunut alan konkari tai sellaiseksi haluava laitathan hakemusta tulemaan. Työssä pärjää kovalla asenteella ja halulla oppia. Työstä maksetaan kokemustasi vastaavaa palkkaa ja työhön perehdytetään.

 

Laitathan hakemuksesi tulemaan pian Adeccon järjestelmään ja mikäli lisäkysymyksiä herää, otathan rohkeasti yhteyttä Adeccolla: 050 4444480 / jani.karjalainen@adecco.fi.