Oviasennuksen apumies
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme apumiestä, teollisuusovien asennuksiin pääkaupunkiseudulle.

Työ sisältää erilaisten ovi- ja seinäratkaisujen asennuksien aputöitä, pääkaupunkiseudulla. Asennuksissa käytettävät työkalut tulevat asiakasyrityksen kautta.

Toivomme, että sinulla on kokemusta joko rakennusalalta tai vastaavanlaisista asennustehtävistä. Sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti, reipasta ja vastuullista työasennetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Kohteet sijaitsevat eri puolilla PK-Seutua, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työaika on pääsääntöisesti arkena klo 7-15:30. Tehtävä alkaa keikkaluontoisena mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus kokoaikaiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Tehtävässä on mahdollista edetä myös asentajan rooliin tulevaisuudessa.

Laita meille tietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä! Voit hakea paikkaa oheisen hakulinkin kautta.
Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse tai sähköpostilla.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lisätietoja, lauri.pullinen@projektivoima.fi
040 6613560, arkisin klo 9-15

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495723
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki