(Poistunut julkaisusta)

Översättare
Lyko Group AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Är du en duktig översättare som är duktig på både finska och svenska? Längtar du efter att få kombinera din känsla för struktur och sinne för detaljer med mycket ansvar? Toppen! Vi på Lyko befinner oss i ett spännande utvecklingsskede och söker dig som vill vara med och skapa förutsättningar för vår fortsatta tillväxt när vi fortsätter växa på den finska marknaden. Känner du dig redo att ta nästa steg i karriären? Fortsätt då att läsa!

 

Om rollen

Lyko är ett svenskt bolag med ett ben i retail, våra fysiska butiker och salonger, och ett ben i online, där vi är Sveriges största e-handeln inom hårvård och skönhet. Lyko säljer för över en miljard kronor årligen och har över 650 anställda. Vi finns sedan ett tag tillbaka även på den finska, norska och danska marknaden.
 

I Finland (www.lyko.fi) har vi funnits i ca 2 år och har haft en väldigt fin utveckling. Som översättare får du möjligheten att bli en nyckelperson i den fortsatta tillväxten i takt med att Lyko fortsätter växa i Finland.. Ditt huvudsakliga fokus i den här rollen är att översätta Lykos produkttexter och marknadsföringsmaterial från svenska till finska.

 

Du arbetar i ett litet, engagerat, team om 5 personer (översättare, kundservicemedarbetare och teamchef) vilket innebär mycket ansvar men även möjligheten att påverka utvecklingen i takt med att kontoret växer. En fantastisk möjlighet att utvecklas i ett snabbväxande bolag med andra ord! Vi sitter centralt i Helsingfors.

 

På Lyko värderar vi våra medarbetare högst och vi tror bestämt att rätt personer på rätt plats är helt avgörande för vår framgångsrika verksamhet. En varm inkluderande kultur kombinerat med hög ambitionsnivå är en självklarhet för alla som arbetar hos oss. Vi har väldigt roligt på jobbet och vi arbetar alla tillsammans mot samma mål vilket märks tydligt i vår företagskultur. Fun, fabulous, focused & friendy är våra värderingar och vi hoppas nu att just du vill dela dessa med oss!

 

Du är…

 • Bra på att strukturera upp ditt arbete och har ett öga för detaljer
 • Trygg i en roll som innebär mycket ansvar och inflytande
 • Proaktiv och trivs med att arbeta i ett tight team där alla hjälps åt
 • Intresserad av rollens samtliga delar och ser positivt på att börja brett för att sedan specialisera dig på översättning
 • I början av karriären och nyfiken på att ta nästa steg med oss på Lyko

 

Du har…

 • Strålande svenska- och finskakunskaper i såväl tal som skrift
 • Lätt för att lära dig nya IT-system
 • Förmodligen en utbildning i bagaget men dina kunskaper är allra viktigast för oss
 • Intresse för hår- och skönhetsbranschen
 • Erfarenhet av översättning
 • … och har du dessutom arbetat med marknad och kundservice är det ett plus

 

Vill du bli en av oss?
Låter det här som rätt tjänst för dig? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! Istället ber vi dig svara på några korta urvalsfrågor. Vi vet att vem du är och dina förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet, därför kommer vi även att använda oss av tester i processen. Ansök gärna så snart som möjligt, då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdagen är 10 augusti 2020. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Tony Andersson, tony.andersson@lyko.com. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Lyko

Lyko Group AB (publ) är en hårvård- och skönhetsspecialist med ambition att förändra branschen. Vi har vårt ursprung i den professionella hårvården. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger inspirerar och guidar vi kunden till sitt bästa jag. Lyko är noterat på First North Premier. Besök www.lyko.se för mer information.