(Poistunut julkaisusta)

Översättare på deltid
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Översättningstjänstens uppgifter består i huvudsak av att översätta Kevas texter från finska till svenska, men ibland också från svenska till finska. Översättningsuppdragen är av mycket varierande art både till innehåll och omfattning. Vi använder översättningsverktyget SDL Trados Studio 2019. Till översättningstjänstens uppgifter hör också språkrådgivning, korrekturläsning, terminologiarbete samt andra uppgifter i anslutning till översättningar och de inhemska språken.

 Av översättaren förutsätter vi lämplig akademisk slutexamen, utmärkta kunskaper i svenska och finska, erfarenhet av översättningsarbete, samarbets- och initiativförmåga, interaktivt arbetssätt, noggrannhet, ansvarsfullhet, fallenhet för kundservice samt vana och förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter också kunskaper i engelska, vana att använda översättningsverktyg, god informationssökningsvana och förmåga att använda källor mångsidigt. 

 Vi erbjuder en trevlig arbetsgemenskap och intressanta arbetsuppgifter. Keva är beläget invid goda trafikförbindelser i Helsingfors centrum.

 Ytterligare information ger 

ansvariga translatorn Annika Arnö-Lindgren, e-post annika.arno-lindgren@keva.fi 
eller tfn 040 709 1173 onsdagar och torsdagar kl. 10–15 eller 

arbetsmiljöchef Kristina Vuorela, e-post kristina.vuorela@keva.fi 
eller tfn 040 830 5144.

 Lämna din ansökan och CV senast 23.4 kl. 16.00. Vi godkänner endast ansökningar som kommit via vårt rekryteringssystem inom utsatt tid.