(Poistunut julkaisusta)

Ovelta ovelle -varainhankkijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset toimimaan arvojesi mukaisesti ja ehkäpä tekemään maailmasta himpun verran paremman? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme nimittäin ovelta ovelle -varainhankkijoita hyväntekeväisyysjärjestön varainhankintaan Ouluun.

Varainhankkijat työskentelevät tiimeissä, joissa he kiertävät keskustelemassa hyvän asian puolesta keskustan tuntumassa. Tavoitteena on saada ihmiset sitoutumaan hyväntekeväisyysjärjestön lahjoittajiksi. Työtä tehdään arkisin iltavuoroissa ja sinulle luvataan reilu palkka: 12 € tunnilta. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä eri kampanjoissa niin pitkään kuin haluat!

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta varainhankinnasta, sillä tärkeintä on, että pidät ihmisten kohtaamisesta. Työkokemuksesta esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta voi olla tässä työssä hyötyä. Rohkealla ja iloisella asenteella sekä onnistumisen halulla pääset pitkälle. Odotamme luonnollisesti, että arvomaailmaasi kuuluu mm. avoimuus, rehellisyys ja ihmisläheisyys.

Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta huippujen työkavereiden kanssa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi mitkä työajat soveltuvat sinulle parhaiten. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista, seuraa meitä: @personalhusetoulu