(Poistunut julkaisusta)

Outbound Sales Specialist
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Oletko sinä etsimämme kunnianhimoinen ja myyntiorientoitunut Outbound Sales Specialist?
 
Tehtävä tarjoaa tuloshakuiselle ja innokkaalle henkilölle hyvien ansainta- ja etenemismahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden haastaa itseään dynaamisessa työyhteisössä.

Outbound Sales Specialistin tehtäviin kuuluu myyntiprosessin alkupään tukeminen ja liidien hankkiminen. Tukenasi toimii koko myynti- ja markkinointiorganisaatiomme sekä asiantuntijamme ympäri Suomea.

Toivomme sinulta kokemusta myyntityöstä puhelimitse sekä taitoja sosiaalisen median hyödyntämisessä myynnin tukena. Menestyt tehtävässä, jos olet nopea oppimaan, energinen ja määrätietoinen, sinulta löytyy halua ja kykyä saavuttaa tavoitteita, sekä uskallusta haastaa liiketoimintajohtoa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Meillä tulet varmasti viihtymään -  myynti- ja markkinointiorganisaatiomme kasvaa jatkuvasti ja henkilöstömme hyvinvointi ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut, muun muassa laajennetun työterveyshuollon, tulospalkkiojärjestelmän, etätyömahdollisuuden, liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä laadukkaat työvälineet ja puhelinedun. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Elielinaukiolla erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Daniela Koli, puh. 050 344 5700, daniela.koli@azets.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.8.