(Poistunut julkaisusta)

Outbound Sales Specialist
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 2500 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Tunsit aikaisemmin meidät nimillä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Oletko sinä etsimämme kunnianhimoinen ja myyntiorientoitunut Outbound Sales Specialist?


Tehtävä tarjoaa tuloshakuiselle ja innokkaalle henkilölle hyvien ansainta- ja etenemismahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden haastaa itseään dynaamisessa työyhteisössä.


Outbound Sales Specialistin tehtäviin kuuluu myyntiprosessin alkupään tukeminen ja liidien hankkiminen. Tukenasi toimii koko myynti- ja markkinointiorganisaatiomme sekä asiantuntijamme ympäri Suomea.


Toivomme sinulta kokemusta myyntityöstä puhelimitse sekä taitoja sosiaalisen median hyödyntämisessä myynnin tukena. Menestyt tehtävässä, jos olet nopea oppimaan, energinen ja määrätietoinen, ja sinulta löytyy halua ja kykyä saavuttaa tavoitteita, sekä uskallusta haastaa liiketoimintajohtoa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 


Meillä tulet varmasti viihtymään -  myynti- ja markkinointiorganisaatiomme kasvaa jatkuvasti ja henkilöstömme hyvinvointi ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut, muun muassa laajennetun työterveyshuollon, tulospalkkiojärjestelmän, etätyömahdollisuuden, liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä laadukkaat työvälineet ja puhelinedun. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Elielinaukiolla erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä.


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Daniela Koli, daniela.koli@azets.com


Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.8.