(Poistunut julkaisusta)

Outbound Sales Manager (Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Mitä työsi pitää sisällään?

Asiakkaamme haluavat, että olemme proaktiivisia heidän suuntaansa. He haluavat kuulla ratkaisuista ja parhaista käytännöistä, joiden avulla muut yritykset ovat kehittäneet toimintaansa sekä parantaneet asiakaskokemustaan.

Meillä on monia erinomaisia asiakastarinoita, mutta haasteenamme on, ettemme ehdi kertoa niistä oikeille asiakkaille eikä meillä ole välttämättä tietoa oikeista päättäjistä.

Tämän vuoksi tarvitsemme sinua! Tuot omalla panoksellasi skaalautuvuutta ja henkilökohtaisuutta tarinankerrontaan. Hyödynnät Account Base Marketing ja Social Selling -menetelmiä, jotta  pystymme avaamaan uusia caseja valikoitujen asiakkaiden ja oikeiden päättäjien keskuudessa.

Avaamistasi caseista ottaa koppia Solution Strategist ja/tai Solution Consultant, joka johtaa caset liidistä kauppaan ja huolehtii asiakkaan elinkaaresta Land & Expand -strategian mukaisesti.

Vastuusi pähkinänkuoressa:

 • Vastaat Account Based -kampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta (inbound & outbound)
 • Kontaktoit valikoituja asiakkaita ja avaat caseja: otat selville oikean päättäjän, kerrot toteuttamistamme ratkaisuista ja niiden liiketoimintahyödyistä, joissain tapauksissa jopa demoat niitä online
 • Dokumentoit asiakkailta saadut insightit ja pisteytät asiakkaiden ostoprosessin vaiheita jatkotoimenpiteitä silmällä pitäen (BANT)
 • Tuet omaa ja tiimimme työtä olemalla aktiivinen sosiaalisen median kanavissa (Social Selling)
   

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

 • kaupallinen tutkinto sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • aikaisempaa näyttöä kyvystä keskustella yrityksen liiketoimintaprosesseista ja niiden kehittämisestä
 • hyvä esiintymistaidot ja pystyt esimerkkien kautta kertomaan miten olet saanut ihmiset vakuuttuneiksi & kuuntelemaan sinua
 • ratkaisukeskeinen asenne, utelias luonne ja kehittävä ote työnteossa
 • kunnianhimoa saavuttaa asetetut tavoitteet ja näyttöä onnistuneista uusista asiakasavauksista valituissa asiakassegmenteissä  
 • kyky työskennellä itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti, esimerkiksi palvelumuotoilun, Account Based Marketing ja Social Selling -mallien  tunteminen katsotaan eduksi

Tervetuloa huippu tiimiin, jossa uutta osaamista karttuu päivittäin ja yhteistyötä tehdään hyvässä hengessä yli organisaatio ja tiimirajojen. Odotamme innolla hakemustasi ja erityisesti haluamme kuulla näkemyksiäsi siitä, mitä mahdollisuuksia tehtävässä näet ja miten lähtisit omaa rooliasi rakentamaan!

Loistavan työyhteisön ja henkilöstöetujen lisäksi maksamme asiallista korvausta (kokemuksestasi ja osaamistasi riippuen noin 3000-4000 eur/kk) tulospalkkioineen. Meillä tykätään muun muassa äärimmäisen joustavasta työkulttuurista sekä lukemattomista oppimisen mahdollisuuksista. Ensisijainen työpaikka on Helsinki, Tampere, Turku tai Jyväskylä mutta elisalaiseen tapaan teemme töitä sieltä, mistä se parhaiten itselle onnistuu. 

 Haethan tehtävää 23.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Bäckström, p. 050 501 0975. Haastattelut pidämme viikkojen 17 & aikana, ilmoitamme siitä hakijoille henkilökohtaisesti.