(Poistunut julkaisusta)

Out-of-Home Myynninkehityspäällikkö
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Entä miellyttääkö merellinen maisema työpöydän takana? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

 

Pingviini-jäätelöt etsii HoReCa-kanavaan

Out-of-Home Myynninkehityspäällikköä

markkinoinnin ja myynninkehityksen tiimiin Espoon Keilaniemeen!

Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus.

 

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme innostunut, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen OOH Myynninkehityspäällikkö. OOH Myynninkehityspäällikkö vastaa HoReCa-kanavan myynninkehityksen pitkäntähtäimen suunnitelmasta, ja myynninkehityksen toimenpiteiden läpiviennistä asiakasrajapinnassa. Kehityspäällikön vastuulla on myös mahdolliset jäätelökioskeihin ja sisäpisteisiin liittyvät konseptit, myyntiratkaisut ja asiakaskoulutustoiminta, sekä asiakaskohtaisten tuotekehitysprojektien läpivienti.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta myynninkehityksen, myynnin tai markkinoinnin tehtävistä FMCG-toimialalta. Lisäksi henkilöllä tulee olla erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Positiossa on useita erilaisia sidosryhmiä erilaisine tarpeineen; positio toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, myynnin ja markkinoinnin kanssa. Positio raportoi markkinointijohtajalle. Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus ja se täytetään 1.12.2019 alkaen.

 

Etsimme henkilöä, joka on rautaiset organisointikyvyt omaava, positiivinen, itseohjautuva, paineensietokykyinen ja erilaisia ihmisiä kunnioittava tiimipelaaja. Sinulla ei mene sormi suuhun epäselvissä tilanteissa, ja olet varustettu sitkeällä ja iloisella ”can do”-asenteella. Olet työtavoissasi järjestelmällinen ja suunnitelmallinen, ja kommunikoit selvästi ja vakuuttavasti. Työssä tarvitaan erinomaisia/hyviä Power Point- ja Excel -käyttötaitoja. Sinulla on erinomainen/hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielentaito. Myös Oracle toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi.

 

Oletko sinä etsimämme valoisan energinen tehopakkaus? Kerro meille mikä tekee sinusta loistavan myynninkehityspäällikön. Kerro se meille tavalla, joka parhaiten kuvastaa sinulle luontevaa tapaa esittää asioita. Liitäthän hakemuksen mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi 27.9. mennessä.

Lisätietoja antaa markkinointijohtaja Minna Brunberg, p. 0400 777 396 ti 24.9. klo 9-10 ja ke 25.9. klo 8-9.

Hakemuksesi:

1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliin https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi

2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.

3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.