Oulujoen seurakunnan seurakuntapastorin virka
Hiippakunnat, Oulun hiippakunnan tuomiokapituli

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Oulujoen seurakunnassa on avoinna seurakuntapastorin virka 3.6.2019 alkaen.

Organisaation kuvaus:
Oulun seurakuntayhtymään kuuluu seitsemän seurakuntaa, yhtymän johto ja kuusi palveluyksikköä. Oulun seurakuntien jäsenmäärä on noin 150 000. Päätoimisia työntekijöitä on noin 400.

Oulujoen seurakunta kuuluu Oulun seurakuntayhtymään. Seurakunta on vireä noin 19 000 jäsenen seurakunta. Seurakunnan palveluksessa on runsaat 30 työntekijää. Oulujoen alue on eräs Oulun kaupungin keskeisistä uudisrakentamisen alueista.

Tehtävän tarkoitus ja sen tavoite:
Seurakuntalaisten palveleminen evankeliumia julistamalla, opettamalla ja sakramentteja jakamalla sekä sielunhoidolla. Tehtävässä korostuu sitoutuminen kirkkoon ja sen tunnustukseen.

Tehtävän pääasiallinen sisältö:
- Seurakunnan jumalanpalvelusten suunnittelu ja toteutus
- Kirkolliset toimitukset
- Rippikoulutyö ja muu opetus
- Sielunhoitotyö
- Yhteistyö seurakunnan muiden työalojen kanssa
- Muut esimiehen määräämät tehtävät

Muuta tehtävän sisällöstä:
- Teologisena asiantuntijana toimiminen jollakin seurakunnan työalalla, mutta tästä sovitaan myöhemmin teologien ja työalavastaavien kanssa
- Vastuu omalta osaltaan työalan ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä
- Seurakuntapastorin virkaan sisältyy aluetyö kasvavalla Hiukkavaaran suuralueella, joten toivomme sinulta
valmiutta kehittää seurakuntatyötä muuttuvassa kaupunkiympäristössä.

Kelpoisuusvaatimukset:
Pappisvihkimys ja sen edellyttämät tutkinnot (KJ 5 luku § 2 , 5 ja 8). Prosessissa huomioidaan myös teologian maisterit.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote. Virassa voidaan soveltaa 6 kuukauden koeaikaa.

Palkka:
Palkkaus KirVESTES vaativuusryhmä 601 mukainen. Lisäksi vuosisidonnaista palkanosaa voidaan maksaa enintään 15 % peruspalkasta.

Lisätiedot / Yhteystiedot:
Virkaa koskevat tiedustelut julistustiimin tiimiesimies kappalainen Antti Leskelä p. 040-574 7154 tai kirkkoherra Ilkka Mäkinen p. 050-433 4095 sekä hiippakuntapastori Outi Uusimäki, p. 044 755 5512. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 28.2.2019 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta. Seurakunta valitsee ja kutsuu haastateltavat. HUOM! Jo vihityt papit liittävät sähköisen hakulomakkeen liitetiedostoksi omasta tuomiokapitulista saatavan nimikirjanotteen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227984
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite