(Poistunut julkaisusta)

OTC Business Process Expert
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Oletko sinä etsimämme energinen OTC Business Process Expert?

Työtehtäviisi kuuluu Sanoma Pron edustaminen OTC BPE -asiantuntijaroolissa Sanoma Learning IT-organisaation suuntaan ja vastuullasi on Sanoma Prolle tärkeiden kehityskohteiden eteenpäin vieminen ja koordinointi yhteistyössä Sanoma Learningin muiden maayhtiöiden kanssa. Keräät kehitysaihioita ja vaatimuksia ja ajat niitä eteenpäin aktiivisesti ja oma-aloitteisesti. Vastaat siitä, että prosessimme kehittyy jatkuvasti ja palvelee asiakkaitamme paremmin. Roolissasi osallistut kehitys- ja ylläpitohankkeisiin asiantuntijana tai projektinvetäjänä. Osallistut lisäksi päivittäiseen OTC-prosessin monitorointiin ja ylläpitoon tiimikavereidesi kanssa. 

Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrät hyvin myynnin liiketoimintaprosesseja ja tilaus-toimitus-laskutus -prosessit ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet projektinhallinnan ammattilainen, sinulla on teknisen tai kaupallisen alan ammattikorkeakoulututkinto  tai vastaava ja olet aiemmin toiminut esimerkiksi järjestelmäasiantuntijana, vastaavissa IT-tehtävissä tai järjestelmän pääkäyttäjänä liiketoiminnan rajapinnassa (SAP, SD).

Edellytämme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, verkostoitumiskykyä, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä otetta asioiden ratkomisessa sekä paineensietokykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet ajattelultasi looginen ja toiminnaltasi järjestelmällinen. Sinulla on silmää yksityiskohdille etkä pelkää tarttua toimeen itsenäisesti. Sinulla on positiivinen hands on -asenne työn tekemiseen ja haluat jatkuvasti kasvaa ja kehittyä alasi asiantuntijana.

Lisäksi sinulla on kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Ruotsin tai hollannin kielitaito on plussaa. Eduksesi katsotaan myös toimialamme tuntemus sekä ymmärrys SAP-prosesseista.

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen toimialalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa energiset ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimista yhdessä. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa. Tervetuloa mukaan innostavaan oppimisen maailmaan!

Lisätietoja

Täytä hakemus palkkatoiveineen 30.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Demand & Supply Manager Juha Uuskoskelta, puh.+358405422833. Juhan tavoitat parhaiten 19.3.2020 klo 15-16 tai 20.3.2020 klo 9-10.