(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontrapäällikkö (valmistava teollisuus)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen ja tunnettu valmistavan teollisuuden alalla toimiva yhtiö. Etsimme nyt heidän Tampereen toimipisteeseen

Ostoreskontrapäällikkö (valmistava teollisuus)

Tehtäviin kuuluu kokonaisvastuu tiimistä, tiimiläisten tukeminen kompleksisissa tilanteissa ja oman osastosi hallinnolliset asiat. Tehtävän kannalta on tärkeää hallita reskontran täsmäytykset ja ymmärtää toiminnon kokonaisvaikutukset kirjanpidollisiin asioihin. Lisäksi vastuualueeseen kuuluu erilaiset kehityshankkeet, kuten esimerkiksi automatisoinnin kehittäminen erilaisten järjestelmien avulla.

Työskentely kansainvälisessä organisaatiossa edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, ajan tasalla olevaa IT -osaamista erityisesti taloushallinnon järjestelmien osalta. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta isojen yhtiöiden reskontratoiminnoista ja prosessituntemusta, kuten laskujen kierrätys, hyväksynnät, maksatukset, SoD ja three-way matching.

Tuleva reilun kymmenen hengen tiimisi arvostaisi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä tai ainakin omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja johtamisominaisuudet. Kykenet kiireenkin keskellä säilyttämään ammattimaisen työotteen, luotsaamaan tiimiäsi positiivisella asenteella yhtiön tavoitteiden mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä yhtiössä, jossa panostetaan alituisesti asioiden kehittämiseen. Kyseessä on tärkeä taloushallinnon tukitoiminto valmistavassa teollisuudessa ja yhteistyötä tehdäänkin koko ajan erilaisten sidosryhmien kesken. Pääset työskentelemään lähellä aitoa tekemistä.

Kiinnostuitko?

Jätä CV palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Ostoreskontrapäällikkö (valmistava teollisuus). Lisätietoja asiakasyrityksestä voimme antaa haastattelujen yhteydessä.