(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontraosaaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Täsmäätkö mielelläsi numeroita? Onko tarkkuus ja huolellisuus sinua parhaiten kuvaavia ominaisuuksiasi? Oletko luonteeltasi itsenäiseen työhön pystyvä innokas tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, meillä on tehtävä juuri sinulle.

Haemme nimittäin asiakkaallemme kolmea ostoreskontraosaajaa pitkiin määräaikaisiin työsuhteisiin aivan Helsingin ydinkeskustaan.

Ostoreskontran hoitajana osallistut yrityksen päivittäisiin ja kuukausittaisiin ostoreskontran tehtäviin, kuten laskujen käsittelyyn, kiertoon laittamiseen ja maksatukseen, kuukauden katkojen tiliöinteihin ja täsmäytyksiin sekä laskuihin mahdollisesti liittyvien virhe -ja ongelmatilanteiden ratkaisuun. Lisäksi rooliisi kuuluu aktiivinen yrityksen sisäisten käyttäjien palveluneuvonta ja toimittajaselvitykset oman vastuualueesi osalta.

Onnistut tehtävässä, kun sinulla on takataskussa jo muutaman vuoden työkokemus ostoreskontran monipuolisista tehtävistä. Isona etuna näemme rakennusalan reskontratyön ja projektilaskennan tuntemisen. Tärkeää työn suorittamisen kannalta on positiivinen asenne ja kehitysmyönteisyys sekä halua tarttua ratkaisuhenkisesti haastaviinkin tilanteisiin. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja toimit proaktiivisesti yhteistyössä organisaation muiden jäsenten kanssa. IT -taitosi (excel, Basware) ovat ajan tasalla ja kommunikoit sujuvasti (kirjallisesti ja suullisesti) suomen lisäksi myös englanniksi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuajan kuluessa. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään loka/marraskuun aikana.