(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitajia projektiin, Peab Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Peab Oy:lle kahta ostoreskontranhoitajaa noin kuukauden mittaiseen projektiin Helsinkiin. Tehtävä on loistava tilaisuus päästä kerryttämään hyödyllistä työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja projektityöstä jo opintojen aikana, sillä työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää hieman aiempaa kokemusta ostoreskontranhoidosta ja kiinnostusta työskennellä rakennusalan yrityksessä. Etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti!
KUVAUS
Ostoreskontranhoitajana työnkuvaasi kuuluvat erilaiset taloushallinnon tehtävät, kuten laskujen sähköinen kierrätys, tiliöinti ja lähettäminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja reipasta työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja, sillä itsenäisen ja rutiininomaisen työskentelyn lisäksi olet yhteydessä sisäisiin asiakkaisiin sekä toimittajiin. Projektissa olet mukana varmistamassa, että taloushallinto pysyy ajan tasalla uuteen järjestelmään siirryttäessä.

Tarjoamme


* Osaavan tiimin tuen
* Tilaisuuden kerryttää projektityökokemusta taloushallinnon parissa
* Mahdollisuuden työskennellä myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Laskujen sähköinen kierrätys, tiliöinti ja lähettäminen
* ALV-tietojen tarkastaminen
* Yhteydenpito toimittajiin ja sisäisiin asiakkaisiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Noin vuoden verran kokemusta ostoreskontranhoidosta
* Excel-osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen rakennusalalta sekä ruotsin kielen taidon.

Etsimämme henkilö on:


* Järjestelmällinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 4-6 viikkoa
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Peab Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Peab-konserni{target="_blank"} on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.