(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitajan avoimet tehtävät
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Oletko etsimässä ostoreskontran tehtäviä? Haemme eri asiakasyrityksille niin uransa alussa olevia kuin kokeneempia ostoreskontranhoitajia Uudenmaan alueelle. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva ostoreskontran työtehtävä aukeaa.

Työtehtäväsi voivat koostua osto- ja myyntilaskujen kirjaamisesta, tiliöinnistä sekä avustavista kirjanpitotehtävistä.

Arvostamme:

  • Kaupallista koulutustaustaa (merkonomi tai tradenomi)
  • Täsmällisyyttä ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja
  • Aiempaa kokemusta ostolaskujen käsittelystä ja laskujen tiliöinnistä sekä mahdollisesti myös myyntireskontrasta ja avustavista kirjanpidontehtävistä
  • Tiimipelaajaa, joka osaa tehdä työnsä itsenäisesti ja tunnollisesti

Toivomme että:

  • Käsissäsi laskut tulevat käsitellyiksi aina ajallaan ja oikein
  • Pystyt työskentelemään hyvin kiireessäkin ja palvelemaan erilaisia asiakas- ja sidosryhmiä ammattitaidolla
  • Olet käyttänyt aikaisemmin jotakin taloushallinnon ohjelmaa (esim. SAP)
  • Olet valmis tarttumaan myös muihin taloustiimin päivittäisiin tehtäviin, etkä pelkää rutiineja

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisia ja mielenkiintoisi tehtäviä taloushallinnon parissa. Asiakasyritysten ja tehtävien kenttä on laaja, mikä tarjoaa mahdollisuuden myös oman ammattitaitosi kehittämiselle. Jokaiseen tehtävään perehdytetään kattavasti ja kasvuasi tuetaan. Meidän kauttamme on mahdollista työllistyä eri pituisiin, niin osa-, kuin kokoaikaisiinkin tehtäviin. 

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro meille osaamisestasi. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. Sinun ei tarvitse täyttää sähköistä hakulomakepohjaa vaan riittää, että liität CV:si sekä hakemuksesi osaksi yhteystietoja. Merkitsethän myös suosittelijan yhteystiedot.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

 

Heräsikö sinulla kysyttävää?

WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiin s-postitse: heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: ostoreskontranhoitaja, taloushallinto, määräaikainen, vakituinen