Ostoreskontranhoitaja
Barona Finance Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon osaaja? Etsitkö seuraavaa askelta urallasi? Tarjolla olisi ostoreskontranhoitajan paikka kuopiolaisessa kasvuyrityksessä. Tämä on hieno mahdollisuus kartuttaa taloushallinnon osaamista sekä työskennellä mielenkiintoisesssa, kansainvälisessä yrityksessä.

Haemme nyt asiakkaallemme Kuopioon ostoreskontranhoitajaa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää alustavasti maaliskuun 2022 loppuun saakka.

Työtehtäviisi kuuluu ostoreskontran päivittäiset tehtävät, kuten ostolaskujen käsittely ja kirjaaminen järjestelmään, kirjauksien seuraaminen sekä maksujen prosessiin laittaminen. Osallistut kuukauden katkon tehtäviin yhteistyössä kirjanpidon kanssa. Yhtenä osana työtä on myös asiakaspalvelu sekä ulkoisten että sisäisten asiakkaiden osalta.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta ostoreskontran tehtävistä ja ostolaskujen käsittelystä. Sinulta löytyy innostusta oppia uutta ja kehittää taloushallinnon ammattitaitoasi. Olet toimeen tarttuva henkilö, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti. Olet rauhallinen paineen alla etkä hätkähdä suurtakaan työmäärää. Eduksi katsomme SAP-kokemuksen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää kokemusta taloushallinnon tehtävissä ja laajentaa ammattitaitoasi edelleen. Tämä voi olla hyvä mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle tai seuraavaa askelta etsivälle. Työllistyt mielenkiintoiseen kansainväliseen yritykseen.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävään on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa Aleksi Heinonen +358 50 576 4153 , aleksi.heinonen@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot