Ostoreskontranhoitaja
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään ostoreskontranhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin!

Ostoreskontranhoitajana toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävinä ovat ostolaskujen käsittely ja mahdollisesti muut avustavat taloushallinnon työtehtävät. Edellytämme sinulta työelämässä karttunutta kokemusta ostoreskontratehtävistä. Edellytämme myös alan koulutusta (AMK tai yliopisto). Kokemus erilaisista taloushallinnon ohjelmistoista ja hyvät IT-taidot ovat eduksi tehtävässä. Edellytämme lisäksi hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät noin kolme kuukautta. Palkkaus tapahtuu Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen.

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa voit kehittää alan osaamistasi sekä hankkia arvokasta työkokemusta. Asiakkaallamme voi aueta myös jatkomahdollisuuksia vastaavissa tehtävissä jatkossa.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Aleksi Arjakka, puh. 0400 278 937. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451238
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Arjakka (aleksi.arjakka (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Jyväskylä