(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Oletko etsimämme asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja? Meillä on haussa


OSTORESKONTRANHOITAJA


vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Helsinkiin Pitäjänmäkeen aivan Valimon juna-aseman läheisyyteen. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu ostolaskujen kierrätys, tiliöinti, täsmäytykset ja ostoreskontraan liittyvien muistioiden kirjaaminen sekä ostoreskontran asiakaspalvelu. Ostoreskontrahoitajana toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.


Olemme ottamassa sisään ostoreskontraa ulkoistuskumppaniltamme ja rekrytoimme ostoreskontramme porrastetusti täyteen vahvuuteen syksyn 2020 aikana.

 
Ketä etsimme? Sinulla on kaupallinen koulutustausta (esim. merkonomi tai tradenomi). Edellytämme aiempaa kokemusta ostoreskontran hoitamisesta. Eduksi katsomme erityisesti osto- ja/tai matkareskontran pääkäyttäjäkokemuksen sekä kokemuksen konserniyhtiön ostoreskontran hoitamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyvää tiimihenkeä. Hoidat työsi huolella ja pysyt annetuissa aikatauluissa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti tavallisimpia MS Office -järjestelmiä (Excel, Word, Outlook).  


Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, kivat työkaverit ja työn, jossa pääset kehittämään prosesseja. L&T tarjoaa sinulle isona talona hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera. 


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 4.10.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.