(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Lahti Aqua Oy on Lahden kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö ja se toimii emoyhtiönä konsernissa, johon kuuluvat tytäryhtiöt Aqua Palvelu Oy, Aqua Verkko Oy sekä LABIO Oy.

Työskentelemme viihtyisissä toimitiloissa Lahden Kariniemessä aivan matkustajasataman tuntumassa.

Haemme Lahti Aquan hallinnon tiimiin OSTORESKONTRANHOITAJAA, vuokratyösuhteeseen. Lahti Aquan hallinnon tiimi vastaa koko Lahti Aqua konsernin talous-, IT- ja henkilöstöhallinnosta.

Työtehtäviisi kuuluvat ostoreskontran eri tehtävät sekä avustavat kirjanpidon työt, kuten ostolaskujen tiliöinti yms. Eduksi luetaan tilinpäätösosaaminen.

Sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä ja hallitset sujuvasti taloushallinnon eri tehtäviä eikä mm. tilinpäätöksetkään ole vieras käsite. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja tunnollinen sekä sinulla on hyvät IT-taidot. Aiempi kokemus InVoiceReady-ohjelmasta on eduksesi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä.

Lahti Aqua Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, miellyttävät toimitilat työskentelyyn sekä mukavan työyhteisön. Tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi muun työyhteisön tuella.

Kyseessä on määräaikainen, kokoaikainen työsuhde, joka kestää vuoden 2020 loppuun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian. Mikäli olet etsimämme ostoreskontran/taloushallinnon osaaja, jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-koordinaattori Niina Mustasalo niina.mustasalo@go-on.fi puh. 0440294444