(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Haluatko mukaan kehittämään konsernin talouden palvelukeskusta yhdessä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavassa IT-talossa?  

Haemme nyt pääkonttoriimme Espoon Keilarantaan talouden asiantuntijatiimiimme vahvistusta osaavasta ruotsinkielentaitoisesta reskontranhoitajasta!

Ostoreskontranhoitaja 

Tehtävässäsi toimit osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä. Tiimin tehtävänä on vastata konsernin kirjanpidosta, maksuliikenteestä sekä sisäisestä raportoinnista. Tiimi vastaa Suomen taloustoimintojen lisäksi konsernin muiden Pohjoismaisten yhtiöiden päivittäisestä taloushallinnosta.  

Tiimin jäsenenä olet mukana rakentamassa uutta Pohjoismaista talouden palvelukeskusta. Tehtäväsi on vastata Ruotsin, Norjan ja Tanskan yhtiöidemme ostoreskontrasta, matkalaskuista ja osallistut näiden maksatusprosessiin. Työskentelet pääsääntöisesti englannin ja ruotsin kielellä. Tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi Pohjoismaisella tasolla. Lisäksi pääset kehittämään yrityksemme talousprosesseja yhdessä muun taloustiimimme kanssa.

Sinusta

Osaamispakistasi löytyy jo kokemusta ostoreskontran eri prosesseista ja kirjanpidon avustavista tehtävistä. Olet mahdollisesti hoitanut myös myyntireskontraa. Kykenet toimimaan sujuvasti ruotsin, suomen ja englannin kielellä. Norjan ja tanskan kielen osaaminen sekä kokemus Microsoft Dynamics 365 Finance&Operations -ohjelmistosta katsotaan eduksi. 

Ihmisenä olet tarkka ja kykenet toimimaan itsenäisesti välillä hektisessäkin ympäristössä. Pystyt kommunikoikaan selkeästi eri sidosryhmien kanssa. Omaat halua kehittää omia ja tiimin prosesseja mutta et kaihda rutiinejakaan. 

Meistä  

Innofactor on ammattilaisten yhteisö, jota leimaavat vapaus ja vastuunotto. Uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn työskennellä itsenäisesti. Tämä näkyy päivittäisessä tekemisessämme muun muassa kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia, uusia ratkaisuita omaan työhömme.  

Innofactorilla on elämänmyötäinen ihmistä ymmärtävä kulttuuri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Joustavat etätyömahdollisuudet helpottavat työn sujumista erilaisissa elämäntilanteissa. Talousammattilaisenkin työ voi olla hauskaa huipputiimissä!  

Tuleva tiimisi koostuu tiiviistä joukosta osaavia, motivoituneita ja sitoutuneita talousosaajia. Tiimissä toimimme itsenäisesti oman osa-alueemme asiantuntijoina ja ratkomme ongelmia yhdessä toisiamme sparraten. Yhteisissä intresseissämme on kehittää prosessejamme ja viedä jatkuvasti eteenpäin omaa osaamistamme tiiminä ja asiantuntijoina.  

Pääset osaksi it-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa. Kiinnostavan tehtävän lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut, joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa!  

Hae meille!  

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille 24.5.2020 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus tiimiimme. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian!  

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella talousjohtaja Markku Puolanteelta joko sähköpostitse: markku.puolanne@innofactor.com tai puhelimitse numerosta 0400 694114 seuraavina soittoaikoina: 29.4. klo 8.00-9.00 tai 6.5. klo 11.00-12.00 välillä.