Ostoreskontranhoitaja
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Haemme asiakkaillemme ulkoisen laskennan osaajia sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin ympäri pääkaupunkiseutua. Asiakkainamme on yrityksiä aina pienemmistä toimijoista isoihin pörssiyrityksiin. Asiakasyritysten toimialoina on edustettuna esimerkiksi teollisuus, rakennus, rahoitus, kaupan ala, IT ja muut palvelualan toimijat. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtaista joko nyt tai myöhemmin tänä vuonna. Rekrytoimme osaajia sekä suoraan asiakkaillemme, että projektityöntekijöiksi.

Työtehtäviisi voi kuulua ostoreskontran päivittäiset tehtävät, kuten ostolaskujen käsittely ja kirjaaminen järjestelmään, kirjauksien seuraaminen sekä maksujen prosessiin laittaminen. Yhtenä osana työtä on myös asiakaspalvelu ulkoisten sekä sisäisten asiakkaiden osalta.

Toivomme, että sinulla on jo entuudestaan kokemusta ostolaskujen käsittelystä, laskutuksesta sekä avustavan kirjanpidon tehtävistä. Olet käyttänyt taloushallinnon sähköisiä järjestelmiä ja kykenet itsenäisesti tarttumaan tehtäviin ja ottamaan niistä vastuuta.

Sinä voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tai jo kokenut taloushallinnon ammattilainen. Tärkeintä on positiivinen ja proaktiivinen asenne sekä halu kehittyä ja kehittää. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vahvimpaan osaamiseesi vielä kuulu. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä itse työssä tai luvuissa. Arvostamme suomen kielen taidon lisäksi englannin ja ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kauttamme mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoasi sekä päästä hyödyntämään jo omaa olemassa olevaa osaamista laajasti eri asiakasyrityksissämme. Mahdollisen määräaikaisen projektityön jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä joko muille asiakkaillemme tai kyseiseen asiakasyritykseen, mikä tarjoaa varmasti pidemmälläkin tähtäimellä kehitysmahdollisuuksia. Haluamme toimia urakumppaninasi urasi eri vaiheissa ja tukea osaamisesi kehittämisessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jos kiinnostuit, jätä tietosi järjestelmään jo tänään. Käymme hakemuksia läpi ja toteutamme potentiaalisten hakijoiden kanssa tilanteen mukaan avoimia haastatteluja. Olemme hakijoihin myös suoraan yhteydessä sopivien tehtävien tullessa hakuun.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot