(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme ravintolatoimialalla toimivalle asiakkaallemme ostoreskontranhoitajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen keskustan tuntumaan. Tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua 6 kuukauden vuokratyösuhteen jälkeen.


Työtehtäviisi kuuluu ostolaskujen kokonaisvaltainen käsittely. Vastaat itsenäisesti ostolaskujen kirjaamisesta, kierrätyksestä ja tiliöinnistä. Varmistat tietojen oikeellisuuden ja ylläpidät toimittajarekisteriä. Työssäsi toimit aktiivisesti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vähintään 3-5 vuoden ajalta vastaavista ostoreskontran tehtävistä. Kokemus myyntireskontrasta katsotaan eduksesi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet joustava, huolellinen ja positiivinen. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vaikka tukenasi on myös osaava tiimi.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät miellyttävässä työympäristössä sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Saat kattavan perehdytyksen talon tapoihin ja pääset kehittymään yhdessä tiimisi kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon aluepäällikkö Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531/maarit.syrja@henkilostotalo.fi. Jätä hakemuksesi tehtävään ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta viimeistään 13.10.2019.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan loistavaan porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!