(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon osaaja? Etsitkö muuten vaan seuraavaa askelta urallasi? Tarjolla olisi kolme ostoreskontranhoitajan paikkaa Helsingin Ruoholahdessa vuoden loppuun saakka. Tämä on hieno mahdollisuus kartuttaa taloushallinnon osaamista sekä työskennellä mielenkiintoisesssa kansainvälisessä yrityksessä.

Haemme nyt asiakkaallemme Helsingin Ruoholahteen kolmea ostoreskontranhoitajaa. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne kestävät alustavasti vuoden loppuun saakka.

Työtehtäviisi kuuluu ostoreskontran päivittäiset tehtävät, kuten ostolaskujen käsittely ja kirjaaminen järjestelmään, kirjauksien seuraaminen sekä maksujen prosessiin laittaminen. Osallistut kuukauden katkon tehtäviin yhteistyössä kirjanpidon kanssa. Yhtenä osana työtä on myös asiakaspalvelu sekä ulkoisten että sisäisten asiakkaiden osalta.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta ostoreskontran tehtävistä ja ostolaskujen käsittelystä. Sinulta löytyy innostusta oppia uutta ja kehittää taloushallinnon ammattitaitoasi. Olet toimeen tarttuva henkilö, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti. Olet rauhallinen paineen alla etkä hätkähdä suurtakaan työmäärää. Kommunikoit suomen ohella myös englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Eduksi katsomme SAP-kokemuksen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää kokemusta taloushallinnon tehtävissä ja laajentaa ammattitaitoasi edelleen. Tämä voi olla hyvä mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle tai seuraavaa askelta etsivälle. Työllistyt mielenkiintoiseen kansainväliseen yritykseen, jossa pääset tekemään yhteistyötä myös pohjoismaisten kollegojesi kanssa. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävään on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa
Henkilöstökonsultti Erica Ollikainen
050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi