(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haemme ostoreskontranhoitajaa asiakkallemme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. 

Työtehtävät 

Pääasiallisissa työtehtävissäsi vastaat osto- ja myyntilaskujen kirjaamisesta, käsittelystä, raportoinnista sekä tiliöinnistä, joista sinulla odotetaan olevan jo jonkin verran kokemusta. Lisäksi olet yhteydessä yrityksen ulkoisiin sekä sisäisiin asiakkaisiin. 

Odotamme sinulta 

Omaat kaupallisen koulutustaustan ja olet koulutukseltasi joko merkonomi tai tradenomi. Voit olla urasi alussa tai olet jo kokeneempi ostoreskontran ammattilainen. Sinulta löytyy kokemusta ostolaskujen käsittelystä, laskujen tiliöinnistä sekä mahdollisesti myös myyntireskontrasta ja avustavista kirjanpidontehtävistä. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Työntekijänä olet täsmällinen ja käsissäsi laskut tulevat käsitellyiksi aina ajallaan ja oikein. Nautit ongelmanratkaisusta ja uusien asioiden oppimisesta. Pystyt työskentelemään hyvin kiireessäkin ja palvelemaan erilaisia asiakas- ja sidosryhmiä ammattitaidolla. Odotamme sinulta SAP osaamista ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Toivomme, että olet valmis tarttumaan myös muihin taloustiimin päivittäisiin tehtäviin, etkä pelkää rutiineja. Työskentelet itsenäisesti osana tiimiä, yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle 

Monipuolisen tehtävän ostoreskontran tehtävien parissa osana taloushallintoa. Tarjoamme lisäksi mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. 

Hakuprosessi 

Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja ostoreskontran osaamisestasi täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Liitä mukaan hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan hakulomakkeella verkkosivujemme kautta. 

Lisätietoja antaa: 

WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: ostoreskontranhoitaja, SAP, taloushallinto, vakituinen