(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Ruskon Betoni Etelä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019
Ruskon Betoni Etelä Oy
Ruskon Betoni Oy on valmisbetonin valmistamiseen ja siihen liittyviin palveluihin keskittynyt kotimainen perheyritys. Panostamme toiminnassamme ja tuotteissamme tinkimättömään laatuun ja joustavaan asiakaspalveluun. Toimitukset hoidamme tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Ruskon Betoni Oy konserniin kuuluvat emoyrityksen lisäksi tytäryhtiöt Napapiirin Betoni Oy sekä JA-KO Betoni Oy. Ruskon Betonin sisaryritys KiBe Oy palvelee rakentajia Torniossa, Kittilässä sekä Pellossa.

Ruskon Betoni Oy aloitti toimintansa Oulussa syksyllä 1983. Vuosien saatossa yritys on kasvanut tasaista vauhtia ja toiminta-alueeksi on rakentunut koko Pohjois-Suomi Pietarsaari – Vuokatti akselilta pohjoiseen sekä pääkaupunkiseutu ja Kymeen alue. Yrityksen perustamisen jälkeen ensimmäinen uusi aluevaltaus pohjoisessa tapahtui vuonna 1989, kun toiminta laajeni Oulusta Pudasjärvelle, ja sen jälkeen kasvu on ollut tasaista. 1990-luvun lopulla kiristynyt kilpailu Pohjois-Suomessa sai yrityksen miettimään toiminta-alueen laajentamista etelään ja uusi asema Tuusulaan valmistuikin 1997. Tätä nykyään yritys toimii 25 paikkakunnalla toimittaen valmisbetonia asiakkaiden tarpeeseen.

Huippumodernissa tuotantolaitoksessamme Hollolassa valmistetaan betoniputkia sekä korkeita ja isoja kaivoja. Yhdessä pienten kaivonrenkaiden, pylväsjalustojen ja betonipainojen valmistamiseen erikoistuneen Kokkolan tehtaan kanssa Hollola muodostaa ainutlaatuisen tuote- ja palvelukokonaisuuden.
Toimenkuva
Etsimme Ruskon Betoni Etelä Oy:lle kokoaikaista ostoreskontranhoitajaa vähintään 6kk määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika arkisin klo 8-16/sovittavissa. Työtehtävät ovat pääasiallisesti ostolaskujen parissa, mutta tehtävässä pääset toimimaan myös myyntilaskujen kanssa. Tästä johtuen olisi hyvä, jos sinulta löytyisi jo valmiiksi ymmärrystä kirjanpidollisesta puolesta.
Odotamme sinulta
Kirjanpidon tuntemus on tärkeää koska tehtävässä laskut tiliöidään. Selkäksi eduksi katsotaan kokemus teknisestä laskutuksesta. Ohjelma jota käytetään on Digia, joten ohjelman tuntemus on myös selkeäksi eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Alalle sopiva koulutus esim. taloushallinnon tradenomi ja vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän jossa pääset varmasti kehittämään ja kehittymään. Töitä on alkuun tarjolla 6kk mutta tämän jälkeen on myös mahdollista jatkaa.

Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi / työhakemukset, merkkaa / liitä ko. paikka kiinnostavaksi työpaikaksi ja lisää liitteeksi CV sekä palkkatoive. Lisätietoja antaa VMP Varamiespalvelun Sirpa Kilpeläinen puh. 0503384881 tai sirpa.kilpelainen@vmp.fi. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Huomioithan että hakemus tulee lähettää viimeistään tiistaina 27.8.2019.
Kesto
6kk/ Mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Niko Reinikainen, Sirpa.Kilpelainen@vmp.fi, 03- 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.08.2019 mennessä.