(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Leinolift Oy on konevuokraukseen ja nostopalveluihin erikoistunut yritys, joka on kasvanut nopeasti viimeisen 10 vuoden ajan ja tullut hyvin tunnetuksi rakennusalla. Leinolift on osa kansainvälistä Storent-konsernia, jonka panostukset ovatkin merkittävät ja takaavat nopean kasvun Leinoliftille.

Etsimme asiakkaallemme Leinolift Oy:lle vakituista ostoreskontranhoitajaa Vantaalle.

Työtehtävät 

Ostoreskontranhoitajan työhön kuuluu saapuneiden ostolaskujen käsittelyä, laskujen kohdistamista vastaanottoon, esitiliöinnit ja hyväksyntäkierrosta huolehtiminen sekä erilaisia täsmäytyksiä. Lisäksi ostoreskontranhoitaja vastaa ostoreskontran sähköposteihin, hoitaa maksukehotuksia ja on ensisijainen henkilö viestinnässä sidosryhmiin.

Odotamme sinulta 

Omaat kaupallisen koulutustaustan ja olet täsmällinen. Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja omaksut uusia asioita nopeasti. Sinulta löytyy kokemusta ostolaskujen käsittelystä ja laskujen tiliöinnistä. Pystyt työskentelemään huolellisesti kiireessäkin ja palvelemaan erilaisia asiakas- ja sidosryhmiä ammattitaidolla ja suomen lisäksi ainakin myös englanniksi. Toivomme, että olet valmis tarttumaan myös muihin päivittäisiin tehtäviin toimistossa, etkä pelkää rutiineja. 

Tarjoamme sinulle 

Vakituisen ja vakaan työsuhteen luotettavassa yrityksessä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkka ja yrityksessä tuetaan työntekijöiden työskentelyä virkistäytymisen ja kokonaisvaltaisen huolenpidon avulla.

Hakuprosessi 

Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja ostoreskontran osaamisestasi täyttämällä hakulomake kotisivujemme kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Huomioithan että voit hakea tehtävään ainoastaan hakulomakkeella kotisivujemme kautta. Tehtävässä aloitus mahdollisimman pian, joten tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa: 

WorkPower 360° tiimin HR-Koordinaattori Emilia Järvenpää, +358 (0)44 7455 170 emilia.jarvenpaa@workpower.fi 

Avainsanat: ostoreskontranhoitaja, taloushallinto, vakituinen