(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Dahl Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Dahl Suomi Oy hakee nyt ammattitaitoista ostoreskontranhoitajaa osaksi taloustiimiään kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi tulet toimimaan osana 12 hengen tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat laskujen ja hyvityslaskujen vastaanottaminen ja maksaminen, kululaskujen tiliöinti, kirjaaminen ja hyväksymiskierrolle siirtäminen, kululaskutoimittajarekisterin avauspyynnöt, erilaiset selvitykset, kuten viivästyskorkolaskut ja saldotäsmäytykset, sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua unohtamatta.

Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta ostoreskontran hoidosta. Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen, täsmälliseen ja tarkkaan työskentelyyn. Toivomme että olet luonteeltasi toimeen tarttuva ja sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot.

Päivittäisiä työvälineitäsi ovat M3-järjestelmän taloushallinto-osio, Office-ohjelmat sekä sähköposti. Työssä edellytetään sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle ison vakavaraisen konsernin edut ja mahdollisuudet. Etujamme ovat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä puhelinetu. Pääset halutessasi meillä myös osaksi konsernin osakesäästöohjelmaa. Toimistomme sijaitsee Vantaalla erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.5.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan seniorikonsultti Kaisa Leskijärvi, +358 50 5747 189.