(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt. 

Haemme ostoreskontranhoitajia asiakkaillemme eri pituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. 

Työtehtävät 

Koostuvat pääasiallisesti osto- ja myyntilaskujen kirjaamisesta, tiliöinnistä ja avustavista kirjanpidontehtävistä, joista sinulla odotetaan olevan jo jonkin verran kokemusta. 

Odotamme sinulta 

Omaat kaupallisen koulutustaustan. Olet koulutukseltasi joko merkonomi tai tradenomi. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi ostoreskontran ammattilainen. Olet täsmällinen, sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja omaksut uusia asioita nopeasti. 

Sinulta löytyy kokemusta ostolaskujen käsittelystä ja laskujen tiliöinnistä sekä mahdollisesti myös myyntireskontrasta ja avustavista kirjanpidontehtävistä. Työskentelet itsenäisesti osana tiimiä. Olet oma-aloitteinen ja tunnollinen. Käsissäsi laskut tulevat käsitellyiksi aina ajallaan ja oikein. Pystyt työskentelemään hyvin kiireessäkin ja palvelemaan erilaisia asiakas- ja sidosryhmiä ammattitaidolla. Olet käyttänyt aikaisemmin jotakin taloushallinnon ohjelmaa (esim. SAP). Toivomme, että olet valmis tarttumaan myös muihin taloustiimin päivittäisiin tehtäviin, etkä pelkää rutiineja. 

Tarjoamme sinulle 

Monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät. Asiakasyritysten ja tehtävien kenttä on laaja, mikä tarjoaa mahdollisuuden myös oman ammattitaitosi kehittämiselle. Jokaiseen tehtävään perehdytetään kattavasti ja kasvuasi tuetaan. Meidän kauttamme on mahdollista työllistyä niin osa-, kuin kokoaikaisiinkin tehtäviin. 

Hakuprosessi 

Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja taloushallinnon osaamisestasi täyttämällä hakulomake kotisivujemme kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Huomioithan että voit hakea tehtävään ainoastaan hakulomakkeella kotisivujemme kautta. 

Lisätietoja antaa: 

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi 

                                  HR-Trainee Emilia Järvenpää, emilia.jarvenpaa@workpower.fi 

Avainsanat: ostoreskontranhoitaja, taloushallinto, määräaikainen, vakituinen