(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haemme ostoreskontranhoitajia kesätöihin Helsinkiin

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana 

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu Kojamon menestymiseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa (https://kojamo.fi/tyopaikka/vastuullinen-kesaduuni/) ja yritykseen työnantajana (https://kojamo.fi/tyopaikka/).

Ostoreskontranhoitaja – kesätöissä Kojamossa

Ostoreskontranhoitajan kesätyöhön kuuluu Kojamo konserniin kuuluvien yhtiöiden ostolaskujen käsittelyä. Tehtävään kuuluu ostolaskujen skannausta, laskujen tiliöintiä sähköisessä laskujenkierto –järjestelmässä, laskujen kiertoon lähettämistä sekä laskujen kierron valvontaa. Lisäksi osallistumista ostoreskontratiimin muihin yleisiin tehtäviin.

Tehtävässä toimiminen vaatii taloushallinnon perusprosessien ymmärtämistä, ongelmaratkaisutaitoja, tarkkaa työskentelyotetta, hyvää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa sekä myös kykyä työskennellä itsenäisesti. Ammattitaitoiselta tiimiltä saa tukea tarvittaessa!

Toivomme saavamme kolme uutta tiimiläistä kesäksi (toukokuun alusta elokuun loppuun) osaavaan kymmenen hengen ostoreskontran tiimiimme. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Tarjolla kesäromanssi 2019

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
  • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä! Hae meille täältä

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat rekrytoivalta esimieheltä: Finance Controller, Marjo Lummelahti, pe 18.1. klo 10-11 ja ke 30.1. klo 15-16, puh. 020 508 5069.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2019 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/), jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen.

Instagramin kautta voit tutustua Kojamon arjen sankareihin (https://www.instagram.com/kojamofi/). ja tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.