(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme ostoreskontranhoitajia eri pituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun asiakkaillemme.

Odotamme sinulta

Olet koulutukseltasi merkonomi tai tradenomi ja olet joko urasi alussa tai jo kokemusta kerryttänyt ostoreskontran ammattilainen. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan sekä kyky ja halu omaksua uusia asioita.

Sinulta löytyy kokemusta ostolaskujen käsittelystä ja laskujen tiliöinnistä sekä mahdollisesti myös myyntireskontrasta. Työskentelet itsenäisesti osana tiimiä. Olet luotettava ja tunnollinen ja laskut tulevat käsitellyiksi aina ajallaan ja oikein. Pystyt työskentelemään hyvin kiireessäkin ja palvelemaan erilaisia asiakas- ja sidosryhmiä ammattitaidolla. Toivomme, että olet valmis tarttumaan myös muihin taloustiimin päivittäisiin tehtäviin.

Hakuprosessi

Kerro meille lisää itsestäsi, osaamisestasi ja käyttämistäsi taloushallinnon ohjelmista hakemuksessasi, liitä mukaan myös CV:si. Voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antaa:

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

Avainsanat: ostoreskontranhoitaja, taloushallinto, määräaikainen, vakituinen