(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Toshiba Tec on erikoistunut tulostus-, skannaus- ja dokumentointiratkaisujen kehittämiseen. Tarjoamme viimeisintä teknologiaa edustavia monitoimitulostimia sekä tulostuksenhallinnan ratkaisuja ja palveluita, joilla on käänteentekevä vaikutus työnkulkuun erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Lisäarvoa tuottaa osaava ja koko maan kattava palveluverkostomme.

Etsimme Toshiba Tec:lle Espooseen ostoreskontranhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ tapahtuu pääosin Espoossa, mutta sinulla tulisi olla valmius matkustaa satunnaisesti myös Ruotsiin.

Työtehtäviisi kuuluu ostoreskontran hoitaminen aina laskujen skannauksesta maksatukseen. Lisäksi pääset tekemään juoksevaa kirjanpitoa, alv-täsmäytyksiä sekä tiettyjen tasetilien täsmäytyksiä.

Edellytämme sinulta muutaman vuoden kokemusta ostoreskontran hoidosta. Olet koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Työntekijänä olet tarkka ja tunnollinen sekä osaat itsenäisesti tarttua toimeen. Taloushallinnon tehtävät ja oman osaamisesi kehittäminen ovat sinulle intohimo.

Kommunikoit hyvin sekä suomeksi että ruotsiksi. Osaat käyttää sujuvasti Microsoft Office – ohjelmia, erityisesti Exceliä. Eduksi katsomme taloushallinnon järjestelmien Oraclen ja Ascendon osaamisen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja monipuoliset työtehtävät. Pääset osaksi kansainvälisen yrityksen pohjoismaista osastoa ja innostavaa työyhteisöä.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 14.10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja antaa tarvittaessa:
Workpower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi