(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Kamux Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
Tunnetko jo Kamuxin? Olemme suomalainen käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut pörssiyhtiö. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa 43 toimipisteessä, Ruotsissa meillä on toimipiste 11 paikkakunnalla ja Saksassa kaksi Hampurin alueella. Vuonna 2017 myimme ennätykselliset yli 41 000 autoa ja liikevaihtomme oli noin 455 miljoonaa euroa. Kamux-konserni työllistää keskimäärin 418 autokaupan ammattilaista ja työtyytyväisyytemme on tutkitusti korkealla tasolla. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijämme? Lisätietoa www.kamux.fi

Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä! Kamuxin liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt taloustiimiimme Hämeenlinnaan

Ostoreskontranhoitajaa

Toimit ostoreskontranhoitajana osana taloushallintoa. Toivomme sinulta tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta. Olet työskennellyt taloushallinnossa ja sinulla on vähintään 2-5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Hallitset kirjanpidon perusteet ja tunnet ostoreskontraan liittyvät arvonlisäverotuksen säännöt.

Ostolaskujen skannaus on ulkoistettu, mutta muutoin ostoreskontra hoidetaan ostoreskontratiimissämme. Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti ostolaskujen reititys, tiliöinti, maksuaineiston muodostaminen, toimittajarekisterin ylläpito, mahdollisten maksumuistutusten käsittely ja asiakaspalvelu. Halutessasi pääset näiden tehtäviesi ohella osallistumaan ostolaskuprosessimme ja -järjestelmiemme kehittämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme kansainvälisen ja vauhdikkaan työympäristön, mukavat työkaverit sekä vastuuta osana nopeasti kasvavan yrityksen talousosastoa.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Kamuxin pääkonttorissa Hämeenlinnassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 19.8.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja puhelimitse pe 3.8. klo 9-11 ja to 9.8. klo 13-15 pääkirjanpitäjä Kristina Suikki P.040 591 3397 tai E: kristina.suikki@kamux.fi.