(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Haemme asiakkaallemme ostoreskontranhoitajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin Espooseen.

Tehtäviisi sisältyy sähköistä ostolaskujen käsittelyä sekä laskujen tiliöintiä. Hoidat myös osaamisestasi ja omasta kiinnostuksestasi riippuen muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtävissäsi pääset osaksi suurta taloushallinnon tiimiä ja pääset työskentelemään mielenkiintoiseen kansainväliseen yritykseen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, SAP & Basware käyttökokemusta. Olet toimeen tarttuva ja positiivinen ryhmätyöskentelijä. Uskallat ottaa vastuuta ja hoidat tehtäväsi aina huolella ja tunnollisesti

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tarjolla on niin vakituisia työsuhteita kuin määräaikaisia tuntityösopimuksia. Tehtävät alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 25.7 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja: 
Erica Ollikainen, Henkilöstöassistentti 
040 630 8101

erica.ollikainen@workpower.fi