(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Esittely

Etsimme Itä-Vantaalla toimivalle kansainväliselle organisaatiolle ruotsinkielentaitoista

OSTORESKONTRANHOITAJAA (Accountant, accounts payable)

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 6 kk.

Työtehtävät

Toimenkuvaan tulee kuulumaan ostolaskujen käsittely, tiliöinti ja maksatus sekä muiden Accounts Payablen asiantuntijoiden tukeminen laskujen käsittelyssä.

Edellytykset

Asiakkaamme odottaa aiempaa kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnosta ja ostoreskontrasta. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ulospäinsuuntautunut taloushallinnon tradenomi/merkonomi/kandi. Työtapasi on asiakaslähtöinen, tarkka ja vastuullinen. Sinulla on hyvät IT-taidot (mielellään kokemusta Basware IP:stä) ja olet kielitaitoinen - sujuvat suomi ja ruotsi sekä hyvä englanti.

Työ sopii hyvin kaupallisen alan osaajalle, joka haluaa kerryttää kokemusta taloushallinnon parissa suuressa kansainvälisesti toimivassa organisaatiossa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".