Ostoreskontranhoitaja - Vantaa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa tarkkaa ja oma-aloitteista ostoreskontranhoitajaa Vantaalle. Yrityksen modernit ja väljät toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Pakkalassa. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, sopimus tehdään kolmen kuukauden ajalle. Jatkon mahdollisuus täsmentyy myöhemmin.
Tulet toimimaan osana muutaman henkilön tiimiä ja pääasiallinen tehtävä liittyy ostolaskujen käsittelyyn. Voit olla työurasi alkumetreillä oleva taloushallinnon tekijä, jolla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, tai jo useamman vuoden kokemuksen omaava osaaja.
Tehtävään kuuluu mm.:
  • ostolaskujen tiliöintiä
  • laskujen kierrätystä ja laskujen siirtoa maksuun
  • yhteistyötä osto-organisaation kanssa
  • mahdollisesti muita hallinnollisia tehtäviä

Toivomme sinulta osaamista ja ymmärrystä tiliöinneistä ja ALV asioiden käsittelystä. Odotamme ajan tasalla olevia IT valmiuksia, kuten perusosaamista Excelin osalta sekä myös halua ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta Baswaren P2P -järjestelmästä.
Etsimällämme henkilöllä on hyvät yhteistyötaidot ja positiivinen ja joustava asenne työtä kohtaan. Olet mielelläsi yhteyksissä eri sidosryhmiin ja otat aktiivisesti selvää asioista. Työotteeltasi olet tarkka ja huolellinen, ymmärrät myös rutiinien tärkeyden.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tiimissä, jossa hommat hoidetaan tarkasti ja jämptisti huumoria ja hyvää yhteishenkeä unohtamatta!
 
Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, odotan hakemustasi mahdollisimman pian! Annan mielelläni lsätietoja tehtävästä ja hakuprosessista, voit olla yhteydessä Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Weliniin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 28.1.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot