(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020
Saga Furs Oyj on täyden palvelun huutokauppayhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia turkiksia. Saga Furs -brändi on takuu tuotteen laadusta ja eettisistä käytännöistä. Valikoimaamme kuuluvat turkikset tulevat tiukasti säädellyiltä eurooppalaisilta turkistiloilta, joiden sertifiointiohjelma sisältää eläinten hyvinvoinnin ja ympäristöstä huolehtimisen. Jo 80 vuotta Saga Furs on ollut luotettavin brändi ja toimittaja muotitaloille, jotka vaativat parasta laatua, läpinäkyvyyttä ja eettisyyttä, joita myös kuluttajat vaativat. Maailmanlaajuinen myyntiverkostomme tukee muotibrändejä, vähittäiskauppiaita, valmistajia ja tuottajia myös innovaatioissa sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Tilikautena 2018/2019 yrityksen välitysmyynnin arvo oli 297 miljoonaa euroa ja liikevaihto 45 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti keskimäärin 345 henkilöä. Saga Fursin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Saga Fursin kanssa oma-aloitteista ostoreskontranhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.
Tehtävään kuuluu mm.:
  • ostoreskontran hoito Basware InvoiceReady ohjelmalla
  • laskujen maksatus ja täsmäytys
  • päivittäiset kirjaukset tiliotteilta, rahatilien täsmäytykset
  • ostolaskuihin liittyviä selvitystehtäviä, epäselvien maksujen selvittelyä
  • toimittajatietojen ylläpitoa
  • tilastokeskuksen tilastojen täyttämistä
Tehtävässä tulet toimimaan osana muutaman hengen tiimiä. Tiimissä sijaistetaan ja autetaan muita, ja arvostammekin hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan. Olet mielelläsi yhteyksissä myös muihin sidosryhmiin ja otat aktiivisesti selvää asioista. Työotteeltasi olet tarkka ja huolellinen, ymmärrät myös rutiinien tärkeyden. 
Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, arvostamme myös halua oppia uutta ja kehittyä. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja ajan tasalla olevat IT valmiudet, odotamme myös Excelin osaamista. Suomen kielen lisäksi työssä käytetään myös englantia.  Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa ja kannustavassa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi. Lisätietoa yrityksestä: https://www.sagafurs.com/fi/yritys/.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Haethan paikkaa mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 9.11.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.