(Poistunut julkaisusta)

Ostoreskontranhoitaja Tikka Spikes Oy:lle
Tikka Spikes

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Tikka Spikesille OSTORESKONTRANHOITAJAA kesän ajaksi Tikkakoskelle.

”Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huippua. Teemme jatkuvaa työtä tuodaksemme markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi”

Ostoreskontranhoitajan työhön kuuluu yhtiön ostolaskujen käsittelyä, skannausta, laskujen tiliöintiä Sonet -järjestelmässä ja kiertoon lähettämistä sekä kierron valvontaa. Tehtävänkuvaan kuuluvat myös myynti- ja ostoreskontran hoito, maksatukset sekä avustavat laskutustehtävät ja muut vaihtelevat toimistotyöt. Työssäsi pääset osallistumaan myös ERP-projektin avustaviin tehtäviin.

Odotamme Sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta/ tai kokemusta taloushallinnon parissa työskentelystä
- Taloushallinnon prosessien ymmärtämistä
- Ongelmanratkaisutaitoja ja tarkkaa työskentelyotetta
- Hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
- Oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita

Olet osana 4 hengen taloustiimiä, jolta saat tukea tarvittaessa.

Kesätyön kesto on noin 4 kuukautta, töiden aloitus on huhtikuun aikana. Tekijän on halutessaan mahdollisuus tehdä töitä myös osa-aikaisesti.

Mikäli olet etsimämme reipas taloushallinnon osaaja vailla monipuolista kesätyötä, laita hakemus oheisen linkin kautta 23.2 mennessä niin olet mukana hakuprosessissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi